FOR GYMNASIER

Skolemessen for de gymnasiale uddannelser

Fagmessen i Aarhus er en smeltedigel af oplevelser og inspiration direkte til din undervisning.
- Det hele er gratis.

Skolemessen har eksisteret i mange år som en fag- og inspirationsmesse for lærere, ledere, konsulenter og andre med interesse for grundskolen. Når messen igen løber af stablen den 18. og 19. april 2018 opfyldes imidlertid et længe næret ønske om også at rette messens tilbud mod gymnasiesektoren. 

Skolemessen er et enestående tilbud med læremidler i centrum. Messen er desuden kendt for spændende og inspirerende foredrag af høj kvalitet, og i år vil en lang række af foredragene være direkte målrettet undervisere på de gymnasiale uddannelser. Oplev fx Michael Paulsen, Camilla Mehlsen og Vincent Hendricks. Bliv inspireret til at inddrage innovation i undervisningen få en indføring i brugen af de mange muligheder på den gratis portal mitCFU, lige fra streaming af film og tv til brug af e-bøger i undervisningen.

I messens store udstilling kan du møde en lang række spændende udstillere med relevans for gymnasielærere fx forlag, rejseudbydere og udstillere med nye digitale og laborative produkter.

Skolemessen er gratis. Maden betaler du selv, men indgang, oplæg og øvrige events er uden betaling.

Alt i alt er Skolemessen et unikt tilbud til dig som underviser – en mulighed for at hente inspiration på mange niveauer fra forskning til konkrete ideer til din undervisning. Kort sagt en fantastisk mulighed for at blive opdateret fagligt i gode kollegers selskab.

Gratis bustransport
UCN arrangerer gratis bustransport fra henholdsvis Hjørring og Aalborg d. 18. og 19. april efter ’først til mølle’ princippet.

UCSYD arrangerer gratis bustransport fra henholdsvis Esbjerg og Haderslev, men turen er kun gratis for de skoler, som har tilmeldt sig CFU PLUS ordning for skoleåret 2017-2018.
For alle øvrige er prisen kr. 150,- pr. person.

Registrér dig her!

Vi glæder os til at se dig på Skolemessen 2018

Maria Preisler Nørgaard mpn@ucn.dk
Carsten Landbo-Sørensen cls@ucn.dk
Rikke Fjellerup rikf@via.dk
Gymnasiekonsulenter ved Centre for Undervisningsmidler  

;