FOREDRAG - MUSIKHUSET

Foredrag i Musikhuset

Begge messedage står journalister fra Fagbladet Folkeskolen for to arrangementer, der sætter fokus på nogle af de store spørgsmål i folkeskolen - med plads til debat og spørgsmål fra salen.
Det er også i Lille Sal i Musikhuset, at du på begge messedage kan opleve et særligt gå-hjem-foredrag med stof til eftertanke.


Onsdag den 22. april kl. 16.10Musikhuset Lille Sal 
Onsdag den 22.april kl. 16.10

I Islamisk Stats varetægt i 398 dage
Fotograf og foredragsholder Daniel Rye


Hør Daniel Rye fortælle om sit fangenskab hos ISIS, om det mareridt, han gennemlevede i 13 måneder, og ikke mindst om, hvor svært det er at vende tilbage til en helt almindelig hverdag igen. Hans historie er gruopvækkende, men er også en fortælling om, hvordan mennesker overlever tortur og fangenskab, skaber venskaber og bevarer håbet, når det ser allermest sort ud.

Arrangør:
Skolemessen & FUI 

Torsdag den 23. april kl. 13.30

Klynk eller kritik? - Tavshedskultur i skolen
Er der plads til uenighed og kritik i den offentlige debat? - Er ’ja-hatten’ blevet trukket ned over ørerne på lærerne og de øvrige ansatte i den offentlige sektor, fordi man udelukkende må tale om muligheder og ikke om problemer? Sociolog Rasmus Willig giver sit bud på, hvad der sker – og hvad du selv kan gøre.

Arrangør:
Fagbladet Folkeskolen

Torsdag den 23. april kl. 16.10Musikhuset Lille Sal 
Torsdag den 23. april kl. 16.10

Sund energi & motivation
Underviser og foredragsholder Chris MacDonald

Sundhed handler om meget mere end broccoli og løbeture. Sundhed er flettet sammen med psykologi og sociale relationer - men hvad skal der til for, at vi har det godt, oplever energi og mentalt overskud? - Og hvordan skabes motivationen?

Glæd dig til et foredrag, hvor du gennem kombination af humor og videnskab får både smil på læben og ny viden om, hvad der skaber sund energi og motivation.

Arrangør:
Skolemessen & FUI


;