OM MESSEN

Skolemessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag i grundskolen.

Tid
Skolemessen 2018 finder sted:
Onsdag den 18. og torsdag den 19. april 2018
Begge dage fra kl. 09.00 - 16.00

Sted
Scandinavian Congress Center Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Målgrupper
Messens program henvender sig til undervisere, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Garderobe
Bemandet garderobe (pris 20 kr.) i tidsrummet kl. 9.00-17.15 ved Kongressalen. Ubemandet garderobe findes ved Scandia Salen.

Udstilling, foredrag og kurser – find rundt
Du finder den store messeudstilling flere steder i Scandinavian Congress Center. Kommer du ind fra Frederiks Allé, kan du med fordel først gå i Scandia Salen, som ligger lige ved Radisson Blu Scandinavia Hotel. I den modsatte ende af centret møder du udstillerne dels i Arkaden og dels i Kongressalen i stueplan og på balkonen på første sal. Foredrag og de fire formiddagskurser afholdes nær hotellets reception og cafe. Se skiltning på messen.

Penge
Hvis du skal hæve kontanter, må du ud til byens hæveautomater.

Forplejning
Du har mulighed for at købe sandwich, frugt, kaffe/the og kage i cafeområderne rundt på messen til rimelige priser. Hotellets restaurant, La Pyramide, kan også benyttes.

Arrangører
Skolemessen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse samt de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

 

 


 

 

;