OM MESSEN

Skolemessen præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag i grundskolen.

Tid
Skolemessen 2017 finder sted:
Onsdag den 26. og torsdag den 27. april 2017
Begge dage fra kl. 09.00 - 16.00

Sted
Scandinavian Congress Center Aarhus
Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Målgrupper
Messens program henvender sig til undervisere, pædagoger, skoleledelser, lærerstuderende og andre formidlere, der ønsker at få et indblik i nye måder at berige og udvikle undervisningen på.

Garderobe
Bemandet garderobe (pris 20 kr.) i tidsrummet kl. 9.00-17.15 ved Kongressalen. Ubemandet garderobe findes ved Scandia Salen.

Udstilling, foredrag og kurser – find rundt
Du finder den store messeudstilling flere steder i Scandinavian Congress Center. Kommer du ind fra Frederiks Allé, kan du med fordel først gå i Scandia Salen, som ligger lige ved Radisson Blu Scandinavia Hotel. I den modsatte ende af centret møder du udstillerne dels i Arkaden og dels i Kongressalen i stueplan og på balkonen på første sal. Foredrag og de fire formiddagskurser afholdes nær hotellets reception og cafe. Se skiltning på messen.

Temaguide
Find nemt det, du søger – hent en temaguide
Hent en guide (pdf) til stande med læremidler inden for dansk som andetsprog, internationalisering i skolen, kodning og programmering, bevægelse i undervisningen og innovation og entreprenørskab. 

Penge
Hvis du skal hæve kontanter, må du ud til byens hæveautomater.

Forplejning
Du har mulighed for at købe sandwich, frugt, kaffe/the og kage i cafeområderne rundt på messen til rimelige priser. Hotellets restaurant, La Pyramide, kan også benyttes.

Arrangører
Skolemessen arrangeres af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse samt de to brancheforeninger BFU og Danske Forlag.

 

 


 

 

;