I&E SKOLEN

I&E Skolen

levende udstilling med innovation og entreprenørskab på skemaet

Besøg kontoret, lærerværelset, kursuslokalet og forskellige faglokaler på den nye messeskole - og oplev inspirerende og udviklende undervisning i praksis.
Vil du eller din skole være med til at udstille i dette område, så læs invitationen her.

For mere information og reservation af standplads kontakt:
Pædagogisk konsulent Signe Rye, E : sisr@ucl.dk   T: 40 32 92 96


Det er Skolemessen og Fonden for Entreprenørskab, der sammen har udviklet det nye, levende udstillingsområde, som i forskellige zoner har innovation og entreprenørskab i centrum.

Udstillingen har fået navnet I&E skolen, og du er inviteret med til at besøge denne messeudstillingsskole, som bygges op på Skolemessen 2019 ved siden af den store læremiddeludstilling i Musikhuset. I&E Skolen har selvfølgelig både kontor, lærerværelse, kursuslokaler og forskellige faglokaler, som på forskellig vis sætter fokus på, hvordan innovation og entreprenørskab kan være en del af skolens hverdag.

Udstillingen tilbyder alt fra konkrete praksiserfaringer til større projekter præsenteret af lærere, elever og andre skoleinteressenter fra hele landet. Du får mulighed for en uddybende dialog lærer til lærer og bliver præsenteret for de mange gratis tilbud, som Fonden for Entreprenørskab har. 

Besøg denne nonprofit udstilling i Musikhuset.

;