STUDIETURE

Begynd din messedag med en studietur - benyt chancen for et fagligt kig bag facaderne på to af byens førende kulturinstitutioner.

NB: Studieturene kræver tilmelding!
Du tilmelder dig ved registrering.

Der er et begrænset antal pladser til begge ture - og pladserne fordele efter først til mølle-princippet.


TUR 1 Onsdag den 22.april kl. 8.00-10.00

Besøg ARoS - et eksternt læringsmiljø i praksis
At være et mentalt fitnesscenter - sådan beskriver ARoS selv sit formål.
ARoS er et af Nordeuropas største kunstmuseer og et centralt mødested i Aarhus for menneske og kunst. - Et møde, der giver, udfordrer og perspektiverer både for gæster på egen hånd og for elever i undervisningssammenhæng. Hvert år modtager museet omkring én million besøgende, og heraf kommer godt hver 10. gæst i forbindelse med et skolebesøg.

Kom med indenfor i de smukke rum, og hør undervisningsansvarlig Jacob Bødskov fortælle om tankerne bag mental fitness, om dét at være et eksternt læringsmiljø og om undervisningen på ARoS i praksis.

Transport:
Vi mødes foran Aarhus Congress Center kl. 8.00 og spadserer sammen over til museet. Læs mere om ARoS 

Du tilmelder dig ved registrering.


TUR 2 Torsdag den 23.april kl. 8.00-10.00

Besøg Dokk1 - en moderne vidensplatform
Dokk1 er mere end et bibliotek - det er et imponerende kultur- og multimediehus, der med sin centrale placering ved åens udmunding er det store bindeled mellem havet og byen.

Hver dag modtager Dook1 ca. 3500 besøgende, hvoraf en stor del kommer for at deltage i nogle af husets mange skoleaktiviteter. Dokk1 har et godt samarbejde med kommunens institutioner og udgiver både et førskole- og et skolekatalog to gange årligt.

Du får på denne tur en guidet rundvisning i hele huset med særligt blik på, hvordan rum kan indrettes og skabe bund for leg, læring og oplevelse.

Transport:
Vi mødes foran Aarhus Congress Center kl. 8.00 og spadserer sammen til Dokk1. Læs mere om Dokk1 

Du tilmelder dig ved registrering.

;