SÆRLIGT FOR GYMNASIER

Oplev gymnasiesporet med fokus på REFORM 2017 for gymnasielærerne

 

Skolemessen har eksisteret i mange år som en messe for grundskolen. Vi mener det er oplagt at udvide messen, så gymnasierne bliver en del af messen i Århus. Skolemessen er enestående med sit GRATIS program af høj faglig kvalitet fra mange forskellige oplægsholdere samt med et spændende udstillingsområde hvor forlag og læremiddeludbydere står klar til at præsentere deres nyheder samt tage en faglig snak. 

Det er tanken, at en del af messen er særligt rettet mod gymnasielærerne. Selve programmet vil være en blanding af oplæg fra udstillere og forskere eller andre, der er interessante for gymnasielærerne. Vores tanke er, at programmet skal være bredt sammensat, så der bliver praksisnære oplæg, hvor lærerne føler, de får noget med hjem, de kan bruge direkte i deres undervisning, men også oplæg der lægger op til almen didaktisk refleksion og debat. 

I 2018 vil det gymnasiesporet være på messens første dag d. 18 april, dog vil der også være relevante oplæg for gymnasielærere d. 19 april, og husk at messen er gratis (tilmelding er nødvendig). 

Vi håber at se dig til Skolemessen 2018

;